Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu explică incidentul cu banii care i-au ieşit din buzunar: Nu am portofel, erau unde îmi ţin şi ochelarii

Marcel Ciolacu a explicat incidentul de la conferinţa de presă în care i-au ieşit banii din buzunar şi care s-a viralizat pe reţelele de socializare că nu are portofel şi bancnotele erau în locul în care îşi ţine ochelarii de vedere.

de Redactia Observator

la 22.03.2021, 13:11

Marcel Ciolacu, liderul PSD
Marcel Ciolacu, liderul PSD
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

„Şefa mea de cabinet mi-a cumpărat nişte produse pe online pentru întreţinere stomatologică şi a plătit cu cardul ei. În drum spre sediu, am oprit şi am scos banii ca să îi dau înapoi. Asta a fost toată suma. Nu am portofel, erau unde îmi ţin şi ochelarii. Ca să ştiţi de unde a apărut acel incident. Dar nu împrumut bani", a explicat Ciolacu duminică la Târgovişte.

Chestionat care din glumele care a circulat pe reţelele de socializare i-a plăcut cel mai mult, liderul PSD a spus: „cea cu Kelemen, cu Ardealul”, referindu-se la o fotografie trucată în care liderului UDMR îi ieşea din buzunarul interior al hainei o cutie cu pate „Ardealul”.

Marcel Ciolacu a afirmat, joi seară, că „asta înseamnă transparenţă”, după ce vorbit două minute la o conferinţă de presă în timp ce din buzunarul interior al sacoului îi ieşeau mai multe bancnote, iar imaginea a devenit virală.

Liderul PSD a distribuit chiar el imaginea, alături de mesajul „Susţinem capitalul românesc”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu explică incidentul cu banii care i-au ieşit din buzunar: Nu am portofel, erau unde îmi ţin şi ochelarii