Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu: ”Klaus Iohannis a trecut cu limuzina glonț pe lângă rudele victimelor. Niciun gest!”

Marcel Ciolacu critică răspunsul autorităților la tragedia de la Matei Balș și scrie că demisia ministrului Sănătății este ”un gest obligatoriu de asumare a răspunderii”. Totodată, președintele PSD notează că șeful statului a trecut ”cu limuzina glonț pe lângă rudele victimelor”.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 29.01.2021, 16:09

Marcel Ciolacu: ”Klaus Iohannis a trecut cu limuzina glonț pe lângă rudele victimelor. Niciun gest!”
Marcel Ciolacu: ”Klaus Iohannis a trecut cu limuzina glonț pe lângă rudele victimelor. Niciun gest!” - Hepta
  • Cinci persoane au murit în urma unui incendiu care a izbucnit, vineri dimineață, la Institutul Matei Balș din București.
  • 120 de pacienți au fost evacuați și transferați în alte spitale.

„O guvernare criminală se spală iar pe mâni de moartea unor pacienți. Demisia ministrului Sănătății este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie! În loc de asta, liderii puterii își bat joc de țară. Iohannis a trecut glonț cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balș! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătății, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele <structurale> și reforma”, a scris Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe Facebook, după incendiul de la Institutul Matei Balș din București.

Marcel Ciolacu a criticat inclusiv reacția premierului Florin Cîțu, despre care scrie că anul trecut spunea că ”Sănătatea nu e prioritate” și i-a tăiat bugetul, iar acum ”îi ceartă pe șefii de spitale că nu fac investiții”.

„Cîțu are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii pentru a anunța iar tăieri de salarii și sporuri în Sănătate și sistemul public! El, care a declarat anul trecut că Sănătatea nu e prioritate și i-a tăiat bugetul, îi ceartă acum pe șefii de spitale că nu fac investiții în infrastructură!!!

Barna, Vlad Voiculescu, Anca Dragu și toată liota de moraliști din USR-PLUS dau declarații de o resemnare mioritică, de parcă nu ei ar fi la putere și ar gestiona chiar Sănătatea! “Pare că nu reușim să învățăm de la o tragedie la alta”, zice Barna! Păi câți români mai trebuie să moară până veți învăța, iresponsabililor?

Știu doar să îi umilească pe români! Să îi mintă că, de fapt, le merge bine! Să îi înghețe, la propriu și la figurat, ținându-i în frig în case și tăindu-le veniturile! Să îi ardă în spitalele supraaglomerate! Nici măcar moartea unor semeni nu-i mai impresionează pe conducătorii țării”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Cinci morți în incendiul de la Matei Balș

Cinci persoane au murit în urma unui incendiu care a izbucnit la Institutul Matei Balș. Pacienții din pavilionul care a luat foc au fost evacuați și transportați la alte spitale.

Ultima victimă a fost găsită carbonizată într-o baie în pavilionul Instititului, în care patru saloane au fost afectate de incendiu.

”Din păcate vă confirm că în urma incendiului de la Matei Balş este vorba despre cinci victime. Transmit condoleanţe familiilor”, a declarat ministrul MAI, Lucian Bode.

Trei pacienţi au fost găsiţi carbonizaţi de forţele de intervenţie în urma incendiului. Ulterior, a decedat şi o altă pacientă, o femeie de 80 de ani, transferată la Spitalul Floreasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu: ”Klaus Iohannis a trecut cu limuzina glonț pe lângă rudele victimelor. Niciun gest!”