Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu, moţiune simplă împotriva Ralucăi Turcan, ministrul Muncii

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, anunţă, miercuri, depunerea unei moţiuni simple împotriva Ralucăi Turcan, ministrul Muncii.

de Redactia Observator

la 07.04.2021, 19:06

Marcel Ciolacu este nemulţumit că Raluca Turcan nu aplică o lege promovată de PSD încă de anul trecut
Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, a avut un atac tur la adresa Ralucăi Turcan, ministrul Muncii - Hepta
  • Marcel Ciolacu a avut un atac dur la adresa Ralucăi Turcan, ministrul Muncii.

Într-o postare pe un celebru site de socializare, Marcel Ciolacu spune despre Raluca Turcan că "este un ministru catastrofă", "nu ratează nicio zi pentru a se face de râs" şi "habar nu are ce legi a votat".

Conform news.ro, Marcel Ciolacu face trimitere la o lege promovată de Partidul Social Democrat în aprilie anul trecut, lege votată inclusiv de Raluca Turcan şi care prevede ca familiile medicilor răpuşi de coronavirus să primească pensie de urmaş, respectiv 75% din salariul pe care cadrul medical respectiv îl avea la momentul în care s-a produs decesul.

În ciuda existenţei legii respective, care ar fi fost votată inclusiv de Raluca Turcan, ministrul Muncii a anunţat, miercuri, că membrii Guvernului Cîţu iau în calcul posibilitatea de a oferi ajutoare familiilor medicilor decedaţi de coronavirus.

Marcel Ciolacu, preşedinte Partidul Social Democrat: În loc să vă faceţi de râs prin conferinţe, mai bine aţi aplica legea deja votată şi promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu aţi aplicat această lege. Un ministru catastrofă! Asta sunteţi! Nu ştiţi nici ce votaţi. Nu ştiţi nici ce vorbiţi. Nu înţelegeţi nimic. Nu vă pricepeţi la nimic. Plecaţi urgent acasă. Şi pentru acest motiv, dar şi pentru multe altele, vom depune moţiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecaţi acasă! Demisă, dacă nu vă daţi seama singură de ce trebuie neapărat să plecaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu, moţiune simplă împotriva Ralucăi Turcan, ministrul Muncii