Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marcel Ciolacu nu crede că pe Klaus Iohannis îl interesează funcţia de premier: "E de muncă"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că pe preşedintele Klaus Iohannis nu îl interesează funcţia de prim-ministru al României. El a exprimat această opinie în contextul în care a fost întrebat pe cine ar dori ca premier, pe Nicolae Ciucă sau pe Klaus Iohannis.

de Redactia Observator

la 28.08.2024 , 09:07

Marcel Ciolacu nu crede că pe Klaus Iohannis îl interesează funcţia de premier: "E de muncă"
Marcel Ciolacu nu crede că pe Klaus Iohannis îl interesează funcţia de premier: "E de muncă" - Hepta

Marcel Ciolacu a spus, într-o emisiune difuzată online, că, în opinia sa, ”nu trebuie să fie de aceeaşi culoare politică primul ministru cu preşedintele”. El a adăugat că, dacă va fi ales preşedinte, ”nu neapărat” va da puterea executivă unui premier de la PSD.

El a evitat să spună pe cine şi-ar dori ca prim-ministru, subliniind că aceasta este o decizie pe care românii, prin votul lor, o vor lua.

Întrebat pe cine ar alege ca premier al României, între Nicolae Ciucă şi Klaus Iohannis, Ciolacu a răspuns: ”Nu hotărăsc eu. Nu cred că-l interesează pe domnul Iohannis să fie prim-ministru al României. E de muncă”. 

Articolul continuă după reclamă

Ciolacu a spus că nu îl percepe pe Nicolae Ciucă ”foarte mult” ca pe o persoană de dreapta, precizând: ”Cu Brătianu nu seamănă, sigur”. El a menţionat că nici pe Elena Lasconi nu o percepe ”ca pe o femeie de dreapta”. Întrebat dacă Klaus Iohannis a fost un preşedinte bun sau slab, Ciolacu a răspuns: ”Putea mai mult”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri politice » Marcel Ciolacu nu crede că pe Klaus Iohannis îl interesează funcţia de premier: "E de muncă"