Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu vrea să îl excludă pe Dumitru Coarnă din PSD

Marcel Ciolacu a anunţat că la prima şedinţă a conducerii PSD va propune excluderea din partid a lui Dumitru Coarnă. Deputatul PSD s-a întâlnit cu ambasadorul rus la Bucureşti, a votat moţiunea împotriva ministrului Virgil Popescu şi şi-a anunţat intenţia de a face parte dintr-o comisie parlamentară prezidată de Dan Tănasă, de la AUR. 

de Redactia Observator

la 31.03.2022, 17:03

Dumitru Coarnă, deputat PSD, fost preşedinte al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor
Dumitru Coarnă, deputat PSD, fost preşedinte al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor - Hepta / Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță, joi, că propune excluderea din partid a deputatului Dumitru Coarnă după ce acesta, alături de alți trei parlamentari, s-a întâlnit cu ambasadorul rus la București, Valeri Kuzmin.

„Voi propune excluderea domnului deputat Dumitru Coarnă din Partidul Social Democrat, în prima ședință a conducerii partidului”, anunță Marcel Ciolacu.

El precizează că acțiunile lui Dumitru Coarnă sunt „total contrare viziunii PSD despre democrație, libertate și drepturile fundamentale”.

„PSD este un partid pro-european, care a avut un rol decisiv în aderarea României la Uniunea Europeană și NATO și care condamnă ferm agresiunea armată a Ucrainei de către Federația Rusă”, conchide președintele social-democraților.

Scandal în plenul Camerei Deputaţilor

Patru parlamentari români, printre care Dumitru Coarnă și Diana Șoșoacă, s-au întâlnit cu ambasadorul rus la București, Valeri Kuzmin.

Dumitru Coarnă a fost protagonistul unui scandal şi în plenul Camerei Deputaţilor. El a fost schimbat din comisia de apărare după ce a votat moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu. 

Acesta a afirmat că vede schimbarea din comisia de apărare ca un pas înainte, pentru că se va duce într-o comisie prezidată de Dan Tănasă, de la AUR. 

„Nu am nimic cu nimeni, personal, vreau doar să vorbesc despre principii. Am constatat că, în momentul în care ai capacitatea şi curajul că gândeşti singur, eşti sancţionat. PSD a înţeles să mă sancţioneze”, a spus Coarnă, arătând că a votat conform conştiinţei, la moţiunea simplă a USR care l-a vizat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu vrea să îl excludă pe Dumitru Coarnă din PSD