Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a miniștrilor interimari pentru cele două ministere

Preşedintele României a semnat decretele de numire a miniștrilor interimari pentru cele două ministere. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb va asigura interimatul la ministerul Transporturilor, iar Eugen Teodorovici pe cel la Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Vezi și

Preşedintele României a semnat decretele de numire a miniștrilor interimari pentru cele două ministere. Astfel, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb va asigura interimatul la ministerul Transporturilor, iar actualul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici pe cel la Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Premierul Viorica Dăncilă susţine că decis să facă aceste propuneri pentru a nu bloca activitatea Executivului şi mai ales pentru ca la prima reuniune a Guvernului României cu Colegiul Comisarilor europeni, care va avea loc în această săptămâna la București, să participe toţi miniştrii.

Până atunci, coaliţia de guvernare aşteaptă motivarea preşedintelui cu privire la refuzul pentru propunerile înaintate anterior de numire a miniștrilor la cele două ministere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a miniștrilor interimari pentru cele două ministere