Antena Meniu Search
x
LIVE

Ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu Sadhguru, cel mai cunoscut yoghin din lume: România se implică activ în efortul global de protejare a resurselor naturale

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, s-a întâlnit joi cu celebrul yoghin şi lider spiritual indian, Sadhguru, fondator al mişcării „Salvează Solul". La eveniment a participat și ambasadorul Indiei în România, Rahul Shrivastava.

De Redactia Observator la 21.04.2022, 22:35
Ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu Sadhguru, cel mai cunoscut yoghin din lume
Ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu Sadhguru, cel mai cunoscut yoghin din lume - Facebook

Discuţiile au vizat iniţiativa Indiei şi a Franţei de a lansa un acord de cooperare privind „Alianţa solară internaţională", proiect ce încurajează utilizarea energiei solare pe scară largă, în contextul tranziţiei eficiente către o economie globală, ecologică şi nepoluantă, potrivit unui mesaj publicat pe contul de Facebook al Miniterului Agriculturii. 

„România se implică activ în efortul global de protejare a resurselor naturale, domeniu care trebuie să preocupe în egală măsură toate statele lumii. Însă trebuie să avem măsură şi echilibru atât în utilizarea resurselor, cât şi în stabilirea ţintelor de protejare a mediului. E nevoie ca măsurile de protejare a resurselor naturale să ţină cont de specificul fiecărui stat în parte, altfel există riscul să ne setăm ambiţii greu de aplicat, care pot avea efecte negative asupra securităţii alimentare globale", a transmis ministrul Chesnoiu. 

Vizionarul indian a ajuns în România, după un periplu prin 31 de țări. Yoghinul a pornit într-o călătorie de 100 de zile pe motocicletă, pentru a creşte conştientizarea asupra salvării solului Planetei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu Sadhguru, cel mai cunoscut yoghin din lume: România se implică activ în efortul global de protejare a resurselor naturale