Antena Meniu Search
x

Ministrul Daea dă oaia pe PORC! Imagini inedite cu şeful Agriculturii, care ia masa direct din portbagaj (VIDEO)

Petre Daea surprinde din nou! Ministrul Agriculturii a postat pe internet imagini în timp ce ia masa direct din portbagajul unui producător de carne român.

Petre Daea surprinde din nou! Ministrul Agriculturii a postat pe internet o înregistrare video în timp ce ia masa direct din portbagajul maşinii unui producător de carne din Alba. 

Imaginile inedite au fost publicate chiar pe pagina de Facebook a ministrului. Oficialul se află într-o vizită la nişte crescători de porci din rasa Bazna şi degustă unul din produse obţinute aici direct din portbagajul maşinii. 

La descrierea postării de pe reţeaua de socializare, şeful Agriculturii transmite prietenilor virtuali: "Câteva clipe edificatoare în ceea ce privește gustul și savoarea cărnii de porc din rasa Bazna!"

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la începutul mandatului său, Petre Daea a avut mai multe declaraţii care au făcut deliciul publicului. Printre cele mai "apreciate", râmâne comentariul făcut cu privire la schimbarea brandului naţional din frunză în oaie.

Întrebat de un reporter Observator de ce ar trebui ca oaia să ajugă simbol naţional, Ministrul Agriculturii, Petre Daea a răspuns scurt: "Oaia este o statuie vie."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Ministrul Daea dă oaia pe PORC! Imagini inedite cu şeful Agriculturii, care ia masa direct din portbagaj (VIDEO)