Antena Meniu Search
x

Ministrul de Finanțe nu a primit încă nicio solicitare pentru subvenția la căldură în București: ”Nicușor Dan face ping-pong pe Facebook”

Ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, susține că primarul Capitalei nu a depus nicio solicitare pentru a obține ajutor pentru subvenționarea în domeniul termoficării. ”Nicușor Dan nu a depus nicio hârtie la minister, nu m-a sunat. Face meciuri de ping-pong pe Facebook”, spune Câciu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.11.2021, 22:45

Ministrul de Finanțe spune că nu a primit nicio solicitare pentru subvenția la căldură în București: ”Nicușor Dan face ping-pong pe Facebook”
Ministrul de Finanțe spune că nu a primit nicio solicitare pentru subvenția la căldură în București: ”Nicușor Dan face ping-pong pe Facebook” - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ministrul de Finanțe mai spune că Nicușor Dan face meciuri de ping-pong pe Facebook deși situația în București este îngrijorătoare.

„Aștept să depună orice hârtie, nu a depus nimic, nu m-a sunat... La oră de iarnă face meciuri de ping-pong pe Facebook.... E problema dânsului”, a spus Adrian Câciu, potrivit Mediafax.

Ajutorul pe care Guvernul l-ar putea acorda Primăriei București pentru a acoperi o parte din cheltuielile cu termoficarea capitalei a fost subiectul întâlnirii de sâmbătă dintre primarul Nicușor Dan și premierul Nicolae Ciucă.

Subvenţie pe gigacalorie în București

Pe acelaşi subiect

După întâlnire, Dan a spus că își dorește și o întrevedere cu ministrul de finanțe pentru a-i prezenta chestiunile financiare care privesc Primăria Capitalei, astfel încât reprezentantul Guvernului „să aibă informațiile direct de la sursă”.

„E important un dialog direct, fiindcă domnul ministru nu se poate baza pe informațiile de la Gabriela Firea, care pare să-și mintă și colegii de partid, nu doar bucureștenii. Vreau să existe o bună colaborare între Primăria Municipiului București și noul Guvern, fiindcă trebuie să lucrăm împreună pentru interesul bucureștenilor”, a explicat Nicușor Dan prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

Primăria Capitalei ar avea nevoie de 960 de milioane de lei de la Guvern pentru a trece și de această iarnă

Tot săptămâna trecută, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că a propus ca prețul pe care să îl plătească bucureștenii pentru gigacalorie să fie 280 de lei, față de 164 de lei cât a fost iarna trecută. Potrivit specialiștilor, ajutorul pe care Primăria București îl solicită de la Guvern este de 960 de milioane de lei, în condițiile în care prețul real al gigacaloriei a ajuns la 980 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Ministrul de Finanțe nu a primit încă nicio solicitare pentru subvenția la căldură în București: ”Nicușor Dan face ping-pong pe Facebook”