Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mircea Geoană, mesaj ameninţător pentru Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, dacă va câștiga alegerile

Mircea Geoană a intrat de azi, oficial, în cursa prezidențială. A făcut asta cu un mesaj ameninţător pentru Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu: dacă va ajunge la Cotroceni, cei doi nu vor mai conduce PNL şi PSD. Tot azi, Geoană a oferit primele explicaţii în legătură cu scandalul în care a fost implicat Rareş Mănescu, fost coordonator al campaniei sale. Acesta ar fi partener de afaceri cu un cetăţean rus, propagandist al Kremlinului si mare fan al lui Vladimir Putin.

de Redactia Observator

la 03.10.2024 , 22:40

"Vă spun astăzi că sunt mai hotarat şi mai indarjit ca niciodata sa castigam aceste alegeri. Nu avem maşinării de partid, nu avem bani de la Buget. Acest monopol al partidelor tradiţionale trebuie să înceteze", a declarat Mircea Geoană, candidat independent.

În ziua în care şi-a depus candidatura, Mircea Geoană a avut un mesaj subtil pentru liderii Coaliției. Întrebat pe cine ar desemna ca şef al Guvernului, Mircea Geoană a sugerat că Marcel Ciolacu si Nicolae Ciucă vor fi istorie dacă el va deveni preşedintele României.

"Este foarte posibil, dacă eu voi câștiga la prezidențiale, să nu mai avem aceleași conduceri de partide pentru că vor fi într-o situație neplacută. Partidele respective, PNL și PSD, să decidă care le va fi conducerea și cine va fi candidatul de prim-ministru", a declarat Geoană.

Vezi și

Lansarea lui Mircea Geoană în cursa pentru Cotroceni vine în mijlocul unui scandal

Pe acelaşi subiect

O anchetă de presă publicată recent arată că Rareş Mănescu - fost coordonator în campania lui Mircea Geoană - a înfiinţat o firmă alături de un om de afaceri din Rusia. Acesta din urmă este un propagandist al Kremlinului si un sustinător declarat al presedintelui rus Vladimir Putin. 

Mircea Geoană recunoaste totusi că Rareş Mănescu a făcut parte din Mişcarea România Renaşte - organizatie care îl sustine în campania prezidentială. 

Chiar si asa, fostul lider PSD spune că investigatia jurnalistică ar fi, de fapt, o operatiune regizată de serviciile secrete din Federatia Rusă.

"Ceva îmi spune că este o parte dintr-o acţiune de compromitere pe model FSB. Evident că deranjez. Un om cu statura mea, cu CV-ul meu, evident că deranjează Moscova. Cum să ai într-o țară că România un președinte care a fost șef la NATO? Această e motivația Kremlinului", a spus Geoană.

Tot azi si-a depus candidatura si europarlamentarul Diana Şoşoacă. Marcel Ciolacu se va înscrie în cursa prezidențială, sâmbătă, pe 5 octombrie, în aceeasi zi cu fostul premier Ludovic Orban.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri politice » Mircea Geoană, mesaj ameninţător pentru Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, dacă va câștiga alegerile