Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moment de cumpănă! KLAUS IOHANNIS, la un pas de moarte

Noul preşedinte al românilor a trecut printr-un moment de groază! Acesta a văzut moartea cu ochii

de Redactia Observator

la 19.11.2014 , 11:07

Noul preşedinte al românilor a trecut printr-un moment de groază! Acesta a văzut moartea cu ochii

Desigur, s-a întâmplat în urmă cu câţiva ani când Klaus Iohannis s-a întors în locurile în care a copilărit, în satul Bradu, judeţul Sibiu, acolo unde au trăit bunicii din partea mamei. Aceştia au plecat din România încă de la începutul anilor ’90, însă Iohannis s-a simţit mereu legat de aceste locuri.

Acesta poposit la casa bunicilor, care în prezent e ocupată de nişte prieteni din sat, şi a încercat să-şi amintească de copilărie prin activităţi pe care le practică cu drag atunci când era mic. Ghinionul a făcut să meargă şi la fântâna din curte, de unde a încercat să scoată apa.

Articolul continuă după reclamă

Numai că Iohannis îşi pierduse cu timpul din dexteritate, aşa că o mişcare greşită a fost suficientă pentru a scăpa mânerul coarbei, care sub greutatea galeţii cu apă, l-a lovit direct în cap.

„Ne-am speriat toţi, am crezut că nu se mai ridică de jos. A zăcut câteva minute leşinat. Am vrut să chemăm salvarea, însă când să formăm numărul a deschis ochii şi s-a ridicat de jos. Nu credeam că e atât de puternic şi de rezistent. Dacă era altul, putea să fie mort”, a povestit un vecin din Bradu, conform Fanatik.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri politice » Moment de cumpănă! KLAUS IOHANNIS, la un pas de moarte