Antena Meniu Search
x

Președintele Executiv al PSD: ”Cineva trebuie să plece din Guvern, Premierul Tudose sau Carmen Dan”

Președintele Executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a transmis că ori Premierul Tudose, ori Ministrul de Interne Carmen Dan trebuie să plece din Guvern.

Președintele Executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat că ori Premierul Tudose, ori Carmen Dan trebuie să plece din Guvern - Hepta

Președintele Executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a transmis că ori Premierul Tudose, ori Ministrul de Interne Carmen Dan trebuie să plece din Guvern. Iar acesta va fi subiectul principal al Comitetului Executiv al PSD, care se reunește de urgență luni după-amiază.

Invitat la Antena 3, la emisiunea Subiectiv, Președintele Executiv al PSD a vorbit și despre disputa aprinsă dintre Premierul Mihai Tudose și Ministrul de Interne Carmen Dan.

”Lucrurile au evoluat, în acest moment e clar că Premierul nu mai poate lucra cu ministrul, e declarația dânsului”, a spus Nicolae Bădălău.

”Mai e loc de întors?” a întrebat moderatorul Răzvan Dumitrescu.

”E clar că unul dintre ei trebuie să plece”, a răspuns tranșant Președintele Executiv al PSD.

Nicolae Bădălău nu a furnizat alte detalii, precizând că situația va fi discutată în cadrul Comitetului Executiv.

”Trebuie să ieșim din situația asta! În momentul ăsta avem un conflict, în Guvernul generat de noi, de Partidul Social Democrat, e un conflict deschis și trebuie să găsim o soluție să mergem mai departe!”, a mai spus social-democratul.

Nicolae Bădălău a fost critic față de modul cum a degenerat dialogul între Premierul Tudose și Ministrul Carmen Dan, care ar fi trebuit, în opinia sa, să aibă loc ”în Guvern și în partid, nu în spațiul public”.

”Este un lucru foarte grav ceea ce s-a întâmplat, asta duce la neîncredere într-un organ al statului extrem de important”, a precizat Bădălău.

VIDEO: Nicolae Bădălău despre scandalul provocat de disputa Tudose-Dan | Sursa: Antena 3

Social-democratul a explicat și motivul convocării de urgență a ședinței la nivel înalt în partidul său.

”Comitetul Executiv trebuia făcut cât mai repede din cauza scandalului din Ministerul de Interne, pedofilul, etc., și trebuia găsită o soluție cât mai rapidă”, a spus Nicolae Bădălău, la Antena 3.

Comitetul Executiv al PSD are programată ședinta de urgență luni, la ora 16.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Președintele Executiv al PSD: ”Cineva trebuie să plece din Guvern, Premierul Tudose sau Carmen Dan”