Antena Meniu Search
x

Nicolae Ciucă s-a răzgândit: "Am convingerea ca Guvernul va întruni necesarul de voturi"

Lista miniștrilor și programul de guvernare au fost depuse sâmbătă la Parlament. Premierul desemnat Nicolae Ciucă crede că Guvernul propus va întruni numărul necesar de voturi, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 30.10.2021, 15:18

Nicolae Ciucă s-a răzgândit: "Am convingerea ca Guvernul va întruni necesarul de voturi"
- Hepta

„Am depus la Camera Deputaților și la Senat programul de guvernare și lista Cabinetului. Doresc să menționez că programul de guvernare este centrat pe ceea ce înseamnă măsurile de primă urgență ce trebuie luate pentru a rezolva criza pandemică. De asemenea, o altă prioritate este cea legată de creșterea prețurilor la energie, gaze naturale, la alimente, iar cea de-a treia este foarte bine articulată la PNRR, care a fost aprobat de curând”, a declarat Nicolae Ciucă.

Acesta spune că programul de guvernare nu este nou, ci asigură continuitatea programului existent. „Nu putem să facem abstracție de cifre, dar am convingerea ca Guvernul ca întruni minimul necesar de voturi”, a mai spus Ciucă. El a făcut un apel la responsabilitatea parlamentarilor pentru a depăși această situație de criză și a spus că negocierile cu celelalte partide vor continua.

După şedinţa PNL de ieri, Nicolae Ciucă nu părea foarte încrezător în şansele sale. "Merg în Parlament pentru că nu mai e timp de reflecţie. A fost inflexibilitate în negociere. Matematic, guvernul nu are şanse să treacă", declara ieri Nicolae Ciucă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Nicolae Ciucă s-a răzgândit: "Am convingerea ca Guvernul va întruni necesarul de voturi"