Antena Meniu Search
x

Nicuşor Dan i-a retras atribuţiile viceprimarului Stelian Bujduveanu: PNL a decis să formeze o altă majoritate cu PSD

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, i-a retras miercuri principalele atribuţii executive viceprimarului Stelian Bujduveanu (PNL), a informat PMB.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 12:55

Nicuşor Dan i-a retras atribuţiile viceprimarului Stelian Bujduveanu: PNL a decis să formeze o altă majoritate cu PSD
Nicuşor Dan i-a retras atribuţiile viceprimarului Stelian Bujduveanu: PNL a decis să formeze o altă majoritate cu PSD - Agerpresfoto

Primarul Capitalei Nicuşor Dan i-a retras, marţi, principalele atribuţii executive ale viceprimarului general al Bucureştiului, liberalul Stelian Bujduveanu. Edilul general a motivat că PNL a decis să formeze o altă majoritate cu PSD, în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) care "nu se mai potriveşte cu poziţia pe care domnul viceprimar PNL o avea".

Cum a motivat Nicuşor Dan decizia

"Timp de trei ani, a existat o majoritate de dreapta în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, formată din PNL, USR şi PMP.  Acum PNL a decis să formeze o altă majoritate alături de PSD care nu se mai potriveşte cu poziţia pe care domnul viceprimar PNL o avea. Este ilogic ca viceprimarul să fie simultan şi în opoziţie cu Primarul General şi să lucreze în aparatul de specialitate al Primarului", a afirmat Nicuşor Dan, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti.

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu, a coordonat până în prezent domenii precum transporturile, patrimoniul, relaţia cu Administraţia Străzilor Bucureşti şi Societatea de Transport Bucureşti, atribuţii care au fost preluate de primarul General, mai spune sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri politice » Nicuşor Dan i-a retras atribuţiile viceprimarului Stelian Bujduveanu: PNL a decis să formeze o altă majoritate cu PSD