Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Nu ne retragem, atacăm pe altă direcţie". Mesajul transmis de Nicolae Ciucă despre alegerile din toamnă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a participat, sâmbătă, la Braşov, la o şedinţă în cadrul căreia lideri ai formaţiunii au analizat rezultatele alegerilor din primăvară şi au discutat despre strategia în vederea alegerilor din toamna acestui an. ”Nu ne retragem niciodată, ne regrupăm şi atacăm pe altă direcţie”, a declarat Nicolae Ciucă, la finalul reuniunii. El s-a arătat încrezător că filiala PNL Braşov va obţine unele dintre cele mai bune rezultate pe ţară la următoarele două scrutinuri.

de Redactia Observator

la 17.08.2024 , 17:58

"Nu ne retragem, atacăm pe altă direcţie". Mesajul transmis de Nicolae Ciucă despre alegerile din toamnă
"Nu ne retragem, atacăm pe altă direcţie". Mesajul transmis de Nicolae Ciucă despre alegerile din toamnă - Facebook

"M-am întâlnit cu una dintre cele mai puternice organizaţii judeţene ale PNL, condusă de ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veştea. În alegerile din acest an pentru Consiliul Judeţean, PNL Braşov a primit din nou susţinerea cetăţenilor, obţinând peste 30% din voturi. Pentru funcţia de preşedinte al CJ, colegul Adrian Veştea a câştigat, beneficiind de susţinerea a peste 40% dintre braşoveni.

Alături de prim-vicepreşedintele Dan Motreanu, de vicepreşedintele Hubert Thuma, de primarul Braşovului, George Scripcaru, de parlamentarii şi primarii PNL din judeţ, am participat la şedinţa în care conducerea organizaţiei a analizat rezultatele alegerilor din 9 iunie", a scris Nicolae Ciucă.

El a adăugat că liberalii braşoveni au început pregătirea campaniei pentru parlamentarele şi prezidenţialele de la finele acestui an. "Urez PNL Braşov mult succes în următoarele două scrutinuri şi în mobilizarea la maximum a activului de partid. Am încredere că această organizaţie va obţine - aşa cum ne-a obişnuit - unele dintre cele mai bune rezultate pe ţară", a încheiat liderul liberal

Articolul continuă după reclamă

La reuniunea de la Braşov au participat, alături de preşedintele PNL Nicolae Ciucă, prim-vicepreşedintele Dan Motreanu, vicepreşedintele Hubert Thuma, ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, şi preşedintele PNL Brăila, Alexandru Popa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri politice » "Nu ne retragem, atacăm pe altă direcţie". Mesajul transmis de Nicolae Ciucă despre alegerile din toamnă