Antena Meniu Search
x

Circ cu pâine, lapte şi ouă la tribuna Parlamentului. Opoziţia nu a reuşit să demită Guvernul Tudose

Circ cu pâine, lapte şi ouă la tribuna Parlamentului. Un deputat liberal încercat să îi convingă pe demnitari să voteze moţiunea cu o pungă de alimente.

Vezi și

Circ cu pâine, lapte şi ouă la tribuna Parlamentului. Un deputat liberal a adus o pungă plină cu alimente şi a încercat să îi convingă pe demnitari să voteze moţiunea de cenzură explicându-le că toate sunt mai scumpe din vina Puterii. În timp ce ascultau pledoariile, guvernanţii s-au servit din coşul de cumpărături. Premierul Mihai Tudose şi vicepremierul Marcel Ciolacu au împărţit un ou de ciocolată cu surprize.

Alimentele de bază tot mai scumpe în ultima perioadă au fost arma liberalilor la moţiunea de cenzură. 

FLORIN ROMAN, deputat PNL:

Un litru de ulei costa 4.29 lei, acum e 7.01 lei. Un litru de lapte a fost 4.10 lei, acum l-au cumpărat cu 5.10 lei. Au luat unt, aproape că s-a dublat preţul. Şi bonul acestor cumpărături pe care le-a făcut o familie, în total au plătit 65.95 lei. Pentru aceleaşi produse, în septembrie, plăteau 43 de lei şi 87 de bani, cu 22 de lei mai puţin!

Deputatul Florin Roman a venit la tribuna Parlamentului cu alimentele , ci şi cu un ou de ciocolată cu surprize pe care l-a dăruit premierului Mihai Tudose. 

După ce i-a îndulcit, opoziţia i-a taxat pe miniştrii. Iar fostul şef al statului, senatorul Traian Băsescu a venit şi cu sfaturi pentru unii dintre ei

Liberalii au chemat în stradă şi susţinători ai moţiunii de cenzură. 

A fost mult zgomot pentru un vot... deloc suprinzător. Din cele 233 de voturi necesare, liberalii au avut doar 159.  

Este a doua oară într-un singur an când un Guvern susţinut de PSD şi ALDE trece printr-o moţiune de cenzură. Primul a fost cabinetul lui Sorin Grindeanu, trimis acasă chiar de coaliţia de guvernare.  Executivul condus de Mihai Tudose a trecut acest test dupa 146 de zile de la preluarea guvernării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri politice » Circ cu pâine, lapte şi ouă la tribuna Parlamentului. Opoziţia nu a reuşit să demită Guvernul Tudose