Meniu LIVE
Search
x

Orban, întrebat dacă îl mai ascultă Florin Cîţu: "Normal, suntem colegi de partid. Domnul Cîţu este premierul susţinut de PNL şi luăm deciziile împreună"

Ludovic Orban a fost întrebat dacă premierul Florin Cîţu îl mai ascultă, având în vedere că între ei este o competiţie internă pentru şefia partidului, spunând că da deoarece sunt colegi de partid şi iau deciziile împreună, notează news.ro.

De Redactia Observator la 12.06.2021, 12:32

„Normal, suntem colegi de partid, Domnul Cîţu este premierul susţinut de Partidul Naţional Liberal şi luăm deciziile împreună pe bază de analize, pe bază de studii...Normal, comunicăm şi cooperăm”, a afirmat Orban, sâmbătă la Botoşani.

El a mai fost întrebat şi dacă Florin Cîţu are mai multe resurse la dispoziţie în competiţia internă şi dacă acest lucru îl avantajează.

„Sub nicio formă. Guvernul, premierul administrează resurse publice, bani colectaţi din impozitele şi taxele cetăţenilor. Resursele publice, banii publici trebuie cheltuiţi în baza legii, în baza programului de guvernare, a priorităţilor care sunt stabilite în programul de guvernare. Dezmint categoric orice fel de încercare de a se spune despre premierul Cîţu sau despre alţi demnitari al PNL că folosesc resurse publice în campania internă. Pentru că nu este legal. (...) Dacă cineva încearcă să folosească orice decizie la nivel guvernamental într-un scop partizan în competiţia internă a PNL, o spun clar şi limpede, încalcă legea”, a explicat liderul liberalilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Orban, întrebat dacă îl mai ascultă Florin Cîţu: "Normal, suntem colegi de partid. Domnul Cîţu este premierul susţinut de PNL şi luăm deciziile împreună"