Orban, întrebat dacă vor fi impuse restricţii pentru persoanele nevaccinate: "Cu siguranţă, cei vaccinaţi nu vor avea restricţii"

De Redactia Observator.
Publicat: 16.07.2021, 22:44.
Actualizat: 16.07.2021, 22:49

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că în coaliţie "cu siguranţă se discută" despre măsuri pentru creşterea ratei de vaccinare, susţinând că Guvernul trebuie să vină cu propuneri de îmbunătăţire a procentului de vaccinare, notează news.ro.

Orban, întrebat dacă vor fi impuse restricţii pentru persoanele nevaccinate: "Cu siguranţă, cei vaccinaţi nu vor avea restricţii"

Inquam Photos

Întrebat dacă persoanele nevaccinate ar putea fi vizate de noi restricţii, el a replicat: "Cu siguranţă cei vaccinaţi nu vor avea restricţii". Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, dacă se iau în calcul măsuri pentru creşterea ratei de vaccinare, inclusiv obligativitatea pentru anumite categorii.

"Cu siguranţă se discută acest subiect, la nivelul coaliţiei, evident, Guvernul trebuie să prezinte propuneri de îmbunătăţire a procentului de vaccinare. Sigur, asta înseamnă o organizare şi mai bună, o campanie foarte bună care să fie derulată către toate categoriile, în special categoriile care s-au vaccinat mai puţin, într-un procent mai mic, o apropiere, să spun, a punctelor de vaccinare către cetăţean şi o implicare a tuturor actorilor care pot să influenţeze oamenii să se vaccineze", a declarat Orban.

Întrebat dacă sunt vizate noi restricţii pentru cei care nu sunt vaccinaţi, Orban a replicat: "Cu siguranţă cei vaccinaţi nu vor avea restricţii". "Este cea mai bună încurajare", a completat el. Orban a afirmat că Guvernul lucrează "cu siguranţă" la evaluarea metodelor de succes care vor fi aplicate.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.