Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban și cei 4 miniștrii din fotografia din biroul său, amenzi de 12 mii de lei

Cinci membri ai executivului, în frunte cu premierul, au fost amendaţi cu 12 mii de lei după ce au petrecut de ziua prim-ministrului în biroul de la Guvern. Sancţiunile au fost date pentru nepurtarea măştilor şi fumat în spaţii închise. Duminică, o altă fotografie în care Orban încalcă legea, a apărut în spaţiul public.

de Redactia Observator

la 31.05.2020, 23:11

Vezi și
  • Orban și Aurescu au primit câte 3000 de lei.
  • Raluca Turcan a fost amendată cu 1000 de lei.

Pentru petrecerea de ziua premierului, nota de plată nu a fost doar pentru sărbătorit. Toţi cei cinci membri ai Executivului au avut de achitat darul pentru distracţie. Dar amenzile a fost diferite, în funcţie de articolele de lege pe care le-a încălcat fiecare.

Pentru Premier şi Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, lipsa măştilor de protecţie în spaţii închise şi fumatul le-au adus câte o amendă de trei mii de lei. Miniştrii transporturilor şi economiei au achitat cu 500 de lei mai puţin. Ei nu fumau. Cel mai ieftin a scăpat vicepremierul, Raluca Turcanu, care, pentru că avea mască, dar nu o purta corect... a primit o sancţiune de 1.000 de lei.

Ludovic Orban, premierul României – 30 mai 2020: Sunt fumător, recunosc, şi uneori să întâmplă să fumez. Regret, sincer, că nu am respectat toate restricţiile, dar era un cadru special, ziua de naştere şi nu trebuie să se ia (n.r. oamenii) după această poză care nu exprimă atitudinea mea şi a colegilor mei.

Este reacţia prim-ministrului de sâmbătă. Atunci când a încercat să convingă că situaţia în care a fost surprins a fost o excepţie.

Duminică, o altă fotografie care pare a fi din sala de şedinţe a Guvernului a devenit virală pe internet. Niciun membru al Guvernului nu a dorit să ofere un punct de vedere despre a doua imagine ...buclucaşă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban și cei 4 miniștrii din fotografia din biroul său, amenzi de 12 mii de lei