Antena Meniu Search
x

Șova: „Am luat decizia de a mă autosuspenda din toate funcțiile deținute în cadrul PSD”

Senatorul Dan Șova a anunțat miercuri că a luat decizia de a se autosuspenda din toate funcțiile deținute în cadrul Partidului Social Democrat.

Senatorul Dan Șova a anunțat miercuri că a luat decizia de a se autosuspenda din toate funcțiile deținute în cadrul Partidului Social Democrat. 

"Am luat decizia de a mă autosuspenda din toate funcțiile deținute în cadrul Partidului Social Democrat. În urma evenimentelor din ultimele zile, am luat decizia de a mă autosuspenda din toate funcțiile deținute în cadrul Partidului Social Democrat. După cum am afirmat și astăzi în plenul Senatului României, îmi susțin pe deplin nevinovăția și consider că decizia de astăzi, a colegilor senatori, îmi va permite să mă apăr în fața judecătorilor, așa cum se cuvine, dacă dosarul va ajunge la instanță", a precizat Șova într-un comunicat transmis AGERPRES.

El spune că Direcția Națională Anticorupție are toate mijloacele necesare pentru a putea finaliza cercetările în dosarul său și pentru a lua o decizie finală cu privire la acesta.

"Am deplină încredere în Justiția din România. Consider că și colegii parlamentari au arătat prin votul de astăzi că un proces se desfășoară în instanță. Justiția nu se efectuează prin arestări, ci prin judecata și deciziile judecătorilor'', conchide senatorul PSD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Șova: „Am luat decizia de a mă autosuspenda din toate funcțiile deținute în cadrul PSD”