Antena Meniu Search
x

Interviu video cu Andrei Țăranu: "Partidele din România s-au cartelizat. Politicienii ar trebui să pregătească cetățenii pentru economia de război"

Alianța PSD – PNL e făcută doar pentru lideri, mai puțin chiar și pentru membrii de partid, bula s-a închis și partidele s-au cartelizat complet. 

de Redactia Observator

la 07.03.2024, 19:28

Interviu video cu Andrei Țăranu
Interviu video cu Andrei Țăranu - Spotmedia

E clar că după aceste alegeri, la nivelul Uniunii Europene, dacă trecem prin economie de război, toată lumea va avea de suferit, avertizează profesorul de științe politice Andrei Țăranu, care adaugă că niciun partid din România nu iese din registrul populismului.

Gândiți-vă că peste șase luni, opt luni, dacă economia Europei intră într-o economie de război, ea va fi în bună măsură asemănătoare cu economia din timpul pandemiei. O mulțime de cetățeni care vor sta acasă, vor plăti o mulțime de militari, să stea pregătiți, să pregătească, să folosească muniție care costă, să folosească diverse lucruri care costă și care nu aduc niciun fel de profit. Asta ar trebui să fie spus de niște politicieni înțelepți. Să spui că Europa n-o să mai fie așa cum este acum. Va trebui să fie poate mai paternalistă, dar nu va mai fie asemănătoare cu cea de acum, afirmă Andrei Țăranu, în interviul acordat spotmedia.ro.

Vezi interviul complet pe Spotmedia

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » Interviu video cu Andrei Țăranu: "Partidele din România s-au cartelizat. Politicienii ar trebui să pregătească cetățenii pentru economia de război"