Antena Meniu Search
x

Proiect de lege pentru interzicerea angajării pensionarilor într-o instituţie de stat

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anunţat că se lucrează la un proiect de lege care priveşte pensionarii angajaţi în instituţii de stat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.12.2019, 17:29

Pensionarii nu vor mai putea să se angajeze la stat
Proiect pentru interzicerea angajării pensionarilor la stat - foto Hepta

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anunţat că se lucrează la un proiect de lege care priveşte pensionarii angajaţi în instituţii de stat.

Ministrul a precizat că nu se poate ca un pensionar să lucreze într-o instituţie de stat, dacă primeşte pensie, deşi este capabil să muncească în continuare.

Proiect de lege prin care pensionarii să nu mai poată lucra la stat

Ministrul Muncii a anunţat că se lucrează la un proiect de lege referitor la pensionarii care sunt angajaţi în instituţii de stat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Guvernul Boc a adoptat în decembrie 2008 un act normativ similar, OUG 230, însă CCR a decis atunci, cu majoritate de voturi, neconstituţionalitatea deciziei pentru că decizia afecta drepturile fundamentale prevăzute de Constituţie, privind dreptul la munca şi pensie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Proiect de lege pentru interzicerea angajării pensionarilor într-o instituţie de stat