Antena Meniu Search
x

PMB: Sorin Oprescu l-a suspendat din funcția de consilier pe Solomon Wigler

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, l-a suspendat din funcția de consilier pe Solomon Wigler, reținut de DNA pentru trafic de influență

Vezi și

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, l-a suspendat din funcția de consilier pe Solomon Wigler, reținut de DNA pentru trafic de influență

"Primarul General al Municipiului București a luat măsurile care se impun în conformitate cu legislația în vigoare, procedând la suspendarea domnului Solomon Wigler din funcția de consilier. Primăria Municipiului București a pus și pune la dispoziția organelor de cercetare toate informațiile, documentele și înscrisurile solicitate de către acestea", se precizează într-un comunicat remis joi de PMB.

Solomon Wigler a fost reținut de procurori pentru trafic de influență și va fi prezentat joi la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, a anunțat DNA printr-un comunicat transmis AGERPRES.

DNA susține că Solomon Wigler, în calitate de consilier personal al primarului Capitalei, a primit, în mai multe tranșe, 204.000 euro de la un om de afaceri pentru a interveni în vederea inițierii și votării unor proiecte de hotărâri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » PMB: Sorin Oprescu l-a suspendat din funcția de consilier pe Solomon Wigler