Antena Meniu Search
x

Ponta, atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea: "Un om de o perversitate fără precedent, și-a cocoţat analfabetele în fotolii de conducere"

Victor Ponta lansează un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, catalogându-l pe președintele PSD drept "un om de o făţărnicie şi o perversitate fără precedent", care "și-a cocoţat analfabetele în fotolii de conducere, a distrus și a furat țara".

Victor Ponta lansează un nou atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea, catalogându-l pe președintele PSD drept "un om de o făţărnicie şi o perversitate fără precedent", care "și-a cocoţat analfabetele în fotolii de conducere, a distrus și a furat țara".

Victor Ponta susţine că va prezenta, într-o emisiune televizată, fotografia în original cu Liviu Dragnea, George Maior şi Laura Codruţa Kovesi, după ce autenticitatea acesteia a fost contestată de membri PSD.

"M-am distrat cu postarea lui Mihai Sturzu / şi m-am distrat şi cu cei puşi de Dragnea să spună că poza e falsă - ca să ne distrăm mai tare merg diseară de la ora 21.00 la B1 TV în direct să arăt poză în original .... şi poate mai găsesc/ aştept de mâine să văd cine se luptă să vă demonstreze cu “pixelii” că nu e aşa (că doar Dragnea de la Băsescu a învăţat tot)!", a scris pe Facebook, luni, liderul Pro România.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ponta lansează un nou atac la adresa liderului PSD, pe care îl acuză că a distrus şi a furat ţara, a cocoţat analfabetele în fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul, Guvernul şi PSD. 

"Dincolo de orice însă, lucrurile sunt foarte serioase - un om de o făţărnicie şi perversitate fără precedent (cumpărând susţinere cu funcţii şi bani publici) a minţit o ţară întreagă de peste un an că se luptă cu Statul Paralel, cu Soros, cu tot felul de invenţii şi bazaconii! Şi în acest timp a distrus şi furat ţara, şi-a cocoţat analfabetele în fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul , Guvernul şi PSD, a întors România de la drumul sau european şi de dezvoltare - după care a făcut o nuntă cu Marea Adunare Naţională la care a primit “dar” 800.000 euro! Cine spune şi acum că îl crede pe Dragnea înseamnă că este cel mai cinic mincinos - nu mai are scuză naivităţii!", mai scrie fostul premier. 

Fostul premier Victor Ponta a publicat duminică seară pe contul său de Facebook o fotografie în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior, iar în planul al doilea poate fi văzută fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi, stând pe o canapea.

Fotografie cu Liviu Dragnea si Liviu Maior si Codruta Kovesi

Ponta îi roagă pe "curajoşii" din Comitetul Executiv (CEx) să îl întrebe pe Dragnea cât de tare lupta el cu George Maior în anii trecuţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Ponta, atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea: "Un om de o perversitate fără precedent, și-a cocoţat analfabetele în fotolii de conducere"