Antena Meniu Search
x

Victor Ponta a publicat un mesaj în care scrie că Liviu Dragnea anunţa, în 2017, că nu mai există pestă porcină în România

Victor Ponta îl critică pe Liviu Dragnea pe subiectul pestei porcine şi publică pe Facebook o captură în care liderul PSD anunţa, în mai 2017, că România a fost admisă pe lista oficială a statelor libere de pesta porcină.

Victor Ponta a publicat un mesaj în care scrie că Dragnea anunţa, în 2017, că nu mai există pestă porcină în România - Hepta

Victor Ponta îl critică pe Liviu Dragnea pe subiectul pestei porcine şi publică pe Facebook o captură în care liderul PSD anunţa, în mai 2017, că România a fost admisă pe lista oficială a statelor libere de pesta porcină.

De asemenea, Ponta spune, referindu-se la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că, dincolo de cearta cu Gabriela Firea, Dragnea a continuat să se ocupe de subiectele lui - protocoale, amnistie, răfuieli cu SRI sau cu ambasadori.

"Dincolo de cearta cu Gabriela Firea, ieri Liviu Dragnea a continuat să se ocupe de subiectele LUI (protocoale, amnistie, răfuieli cu SRI sau ambasadori, promisiuni goale pentru nemulţumiţii din partid, vânzarea companiilor de stat spre sponsorii lui prin Fondul Suveran) - deloc despre problemele OAMENILOR (inflaţie, credite, creşterea preţurilor)!", afirmă fostul premier într-un mesaj postat duminică pe Facebook.

De asemenea, el publică pe Facebook o captură în care liderul PSD anunţa, în mai 2017, că România a fost admisă pe lista oficială a statelor libere de pesta porcină.

"Despre peste porcină - acum am aflat că încă din 2017 Liviu Dragnea a rezolvat problema şi a primit şi un premiu pentru asta! După care a vândut toţi porcii de la Ferma din Salcia!!! Şi a mai făcut câteva milioane de euro! Citiţi mai jos vă rog - ce credeţi că a făcut Dragnea pentru acel premiu?!? Sau, mai bine zis, câţi bani a dat din buzunarul dvs?", mai spune Victor Ponta.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Victor Ponta a publicat un mesaj în care scrie că Liviu Dragnea anunţa, în 2017, că nu mai există pestă porcină în România