Antena Meniu Search
x

Ponta: Trebuie anulate posturile neocupate si nu vor sefii de directie

Premierul Victor Ponta vrea sa abroge ordonanta prin care, in sistemul bugetar, se angaja o singura persoana la sapte posturi vacante

Seful Executivului a declarat ca ar vrea sa renunte la aceasta regula, insa trebuie, mai intai, sa se inteleaga cu toti sefii de directii.

Intrebat de jurnalisti acesta a explicat: "Cand ma inteleg cu toti, ca d-aia nu am reusit s-o abrog, cand ma-nteleg cu toti sa desfiintam toate posturile neocupate. Altfel ce se intampla? FMI zice asa: tu deblochezi, nu mai faci unu la sapte si incepi si ii angajezi pe toate posturile alea neocupate, ceea ce inseamna ca crestem deodata cu 200.000 de angajati. E simplu. Dar acum nu m-am inteles cu toti, ca nu vor toti. Ei acum sunt sefi de directie. Un sef de directie cu zece angajati, din care doar patru sunt cu adevarat, sase nu sunt, sunt posturi blocate si daca ei desfiinteaza, cum spun eu, posturile blocate, cad sefii. Nu exista consens. Ii mai las eu un pic si pana la urma tot asa o fac", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Interdictia a fost stabilita in anul 2009, in urma negocierilor cu FMI si a fost prelungita an de an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Ponta: Trebuie anulate posturile neocupate si nu vor sefii de directie