Antena Meniu Search
x

Președinții a cinci filiale PNL din București au demisionat. Mihai Voicu: Nu se impune demisia co-președinților

Președinții a cinci filiale PNL din București au demisionat, cu excepția Ancăi Boagiu - liderul liberalilor din sectorul 2, ca urmare a rezultatului de la alegerile locale, a anunțat miercuri vicepreședintele formațiunii Mihai Voicu.

Vezi și

Președinții a cinci filiale PNL din București au demisionat, cu excepția Ancăi Boagiu - liderul liberalilor din sectorul 2, ca urmare a rezultatului de la alegerile locale, a anunțat miercuri vicepreședintele formațiunii Mihai Voicu.

"Cinci dintre cei șase președinți de sectoare și-au depus demisiile. Nici nu se poate altfel. Doamna senator Anca Boagiu, președintele PNL sector 2, a solicitat să aibă întâi o consultare cu Biroul Politic al sectorului și în consecință nu și-a depus demisia", a precizat Voicu.

El a arătat că a fost solicitată și demisia lui Ilie Bolojan din funcția de secretar general al PNL.

"O parte dintre noi, și anume patru președinți de sectoare, am solicitat și demisia dlui secretar general Ilie Bolojan, pentru că am considerat că în calitatea sa de șef de campanie la nivel național nu a performat, a lipsit cu desăvârșire din această campanie. Nu am primit încă un răspuns și așteptăm. Solicitarea noastră rămâne și în cadrul Biroului Politic Național de demisie a dlui Ilie Bolojan din funcția de secretar general", a afirmat vicepreședintele PNL.

Voicu a subliniat că nu se impune și demisia copreședinților PNL.

"Nici nu s-a pus problema, niciunul dintre noi nu a cerut acest lucru pentru simplul motiv că nu credem că este oportun. Rezultatul de la nivel național, cel de care răspund copreședinții partidului, este de 32%. Iertați-mă, dar tot ce s-ar spune un rezultat de 32% nu este de natură a atrage demisia copreședinților la nivel național", a adăugat liberalul.

El a precizat că nu s-a luat în discuție nicio variantă cu privire la conducerea PNL București după demisia lui Cătălin Predoiu.

Întrebat dacă Adriana Săftoiu ar putea fi o variantă pentru conducerea PNL București, el a spus: "Nu suntem noi în măsură să apreciem cine este în măsură sau cine nu este în măsură, cine urmează sau cine nu urmează".

Voicu a arătat că nu se va lua o decizie miercuri cu privire la conducerea PNL București, arătând că prim-vicepreședintele liberal Cristian Bușoi asigură interimatul la această filială, prin delegare.

La sediul PNL a avut loc miercuri o întâlnire cu președinții de organizații din București și cu candidații la alegerile locale.

Liberalii se vor reuni miercuri în Biroul Politic Național, la Palatul Parlamentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Președinții a cinci filiale PNL din București au demisionat. Mihai Voicu: Nu se impune demisia co-președinților