Antena Meniu Search
x

Premierul Dacian Cioloş, acuzat de liberali că ar fi principalul vinovat pentru dezastrul PNL-ului în alegeri (surse)

În mod surprinzător, nu Alina Gorghiu e considerată principalul vinovat al pierderii alegerilor la un scor atât de mare. Ci Premierul Cioloş!

În mod surprinzător, nu Alina Gorghiu e considerată principalul vinovat al pierderii alegerilor la un scor atât de mare. Ci Premierul Cioloş!

În PNL, Alina Gorghiu nu e văzută ca principalul vinovat pentru rezultatul dezastruos din alegeri. Ci, se pare, chiar Premierul Cioloş! Surse din interiorul partidului spun că Dacian Cioloş n-ar mai avea şanse nici măcar să devină membru al PNL. Iar varianta să ajungă preşedinte al formaţiunii e acum exclusă.

Aceleaşi surse spun că peneliştii îl acuză pe Cioloş că a tras în jos partidul, pentru că a fost ezitant în campania electorală. Iar, în acest moment, Premierul nu ar mai avea prea mulţi prieteni în partid.

Pe acelaşi subiect

În doar câteva ore, relaţia dintre Cioloş şi PNL s-a răsturnat dramatic. Şi se pare că şi relaţia cu preşedintele ar fi avut de suferit după aflarea rezultatelor alegerilor, mai spun sursele din PNL.

Planul Preşedintelui Iohannis ar fi fost ca Dacian Cioloş să devină liderul PNL la Congresul din februarie. Conform surselor, acum, şi acest plan ar fi căzut, pentru că Preşedintele ar fi nemulţumit de premier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Premierul Dacian Cioloş, acuzat de liberali că ar fi principalul vinovat pentru dezastrul PNL-ului în alegeri (surse)