Antena Meniu Search
x

Premierul demisionar Mihai Tudose anunţă că nu va asigura interimatul şi că se duce la Palatul Victoria "să-şi ia lucrurile" (Video)

Premierul demisionar Mihai Tudose spune că nu va asigura interimatul şi că în acestă seară merge la Guvern pentru a-şi lua lucrurile.

Premierul demisionar Mihai Tudose anunţă că nu va asigura interimatul şi că se duce la Palatul Victoria "să-şi ia lucrurile" (Video)

Premierul demisionar Mihai Tudose spune că nu va asigura interimatul şi că în acestă seară merge la Guvern pentru a-şi lua lucrurile. El a mai afirmat că urmează să vorbească cu preşedintele Iohannis.

Întrebat dacă a vorbit cu preşedintele Iohannis, el a răspuns: "Nu, acum voi vorbi şi nu voi asigura interimatul", a spus premierul, precizând că merge la Palatul Victoria pentru a-şi lua lucrurile.

"Îmi dau demisia în seara asta sau mâine dimineaţă. Domnul vicepreşedinte Stănescu preia programul. Îmi reproşez că nu am făcut mai mulţi kilometri de autostradă, că nu am făcut mai multe spitale, dar vedeţi, astăzi am avut un eveniment fericit, o investiţie de 500 de milioane aproape. Plec cu fruntea sus, nu am închis anul prost, nu regret nimic, colegii au apreciat activitatea guvernamentală. Poate am şi eu vina mea. Aşa a hotărât partidul, îmi asum, CEx-ul a spus că e loc de mai bine", a precizat Tudose.

La finalul CEX al PSD, care a durat mai bine de cinci ore, premierul a anunţat că demisionează după ce i-a fost retras sprijinul politic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Premierul demisionar Mihai Tudose anunţă că nu va asigura interimatul şi că se duce la Palatul Victoria "să-şi ia lucrurile" (Video)