Antena Meniu Search
x

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunțat că nu-și va depune mandatul: ”Îmi voi juca şansa până la capăt”. Când va anunța lista Cabinetului

Nicolae Ciucă spune că în acest moment are mandat de negociere pentru un Guvern minoritar PNL-UDMR și că își va juca şansa până la capăt.

de Redactia Observator

la 27.10.2021, 17:29

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunțat că nu-și va depune mandatul: ”Îmi voi juca şansa până la capăt”
Nicolae Ciucă - Hepta

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, la sediul PNL, că mandatul său de negociere este în continuare pentru un Guvern minoritar PNL-UDMR, el precizând că o posibilă flexibilizare a mandatului urmează să fie discutată şi decisă în partid cel târziu vineri. Ciucă a mai arătat că sâmbătă va depune în Parlament programul de guvernare şi lista Cabinetului şi că nu îşi va depune mandatul. ”Îmi voi juca şansa până la capăt”, a spus el, potrivit news.ro.

Ciucă a precizat că a avut discuţii cu liderul USR Dacian Cioloş şi că urmează să stabilească dacă va avea loc o întâlnire. El a precizat că sâmbătă la ora 24.00 expiră termenul până la care trebuie  să vină în faţa Parlamentului cu programul de guvernare şi a dat asigurări că nu îşi va depune mandatul. ”Îmi voi juca şansa până la capăt”, a spus el. 

”Până atunci vom avea programul de guvernare şi lista Guvernului depuse la Parlament. Nu este închisă uşa către absolut nimeni, continuăm să discutăm”, a spus el. Nicolae Ciucă a ţinut să precizeze că în acest moment, mandatul său este să negocieze pentru un guvern minoritar PNL-UDMR. 

Despre flexibilizarea mandatului, Ciucă a spus că urmează să fie discutată şi decisă, dacă va fi cazul. Întrebat când ar putea fi luată decizia în PNL, Nicolae Ciucă a spus: ”Pot să avansez o dată, nu mai târziu de vineri, vineri este cel mai târziu cînd putem avea acest BPN”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunțat că nu-și va depune mandatul: ”Îmi voi juca şansa până la capăt”. Când va anunța lista Cabinetului