Antena Meniu Search
x

Florin Cîțu: Acest val patru al pandemiei există doar dacă nu vrem să ne vaccinăm

Premierul Florin Cîțu a spus că valul patru al pandemiei COVID 19 va exista doar dacă românii vor refuza să se vaccineze. Există acest pericol, dar avem vaccinuri pentru toată lumea, a precizat Cîțu.

de Redactia Observator

la 17.06.2021, 15:39

Premierul Florin Cîțu: există acest pericol al valului patru al pandemiei
Florin Cîțu - gov.ro

Prim-ministrul Florin Cîțu a spus că discuțiile despre valul patru al pandemiei nu ar trebui să existe deoarece în prezent există doze de vaccin pentru toți românii. „Aud tot felul de discuții despre valul patru. Nu ar trebui să avem discuții despre valul patru. Noi în România avem doze de vaccin pentru toată populația. Valul patru va exista dacă noi nu vrem să ne vaccinăm. (...) Există acest pericol al valului 4, nu avem justificare deoarece avem vaccin la liber, pentru toată lumea”, a declarat premierul Florin Cîțu, potrivit Mediafax.

Prim-ministrul a vorbit și despre obiectivele campaniei de vaccinare. „Obiectivul nu este de a vaccina un anumit număr de oameni, ci de a depăși pandemia”, a precizat premierul Florin Cîțu în timpul unei vizite pe care a făcut-o în județul Alba.

În urmă cu 2 zile și Valeriu Gheorghiță, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 spunea că "perspectiva unui nou val de îmbolnăviri, în special, în sezonul rece, în toamnă este cât se poate de clară".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Florin Cîțu: Acest val patru al pandemiei există doar dacă nu vrem să ne vaccinăm