Antena Meniu Search
x

Premierul Florin Cîţu: "Suntem pregătiţi să depăşim pandemia de coronavirus"

Prezent la Constanţa, unde asistă la alegerile pentru şefia PNL Constanţa, premierul Florin Cîţu a făcut declaraţii îmbucurătoare în legătură cu pandemia de coronavirus.

de Redactia Observator

la 26.07.2021, 21:22

Premierul Florin Cîţu are încredere în autorităţi pentru combaterea coronavirusului
Premierul Florin Cîţu are încredere în autorităţi pentru combaterea coronavirusului - Profimedia
  • Premierul Florin Cîţu ne dă veşti încurajatoare despre pandemia de coronavirus.

Florin Cîţu a precizat, printre altele, că "suntem pregătiţi nu numai de valul 4 al pandemiei de coronavirus, ci chiar să depăşim această pandemie de coronavirus". De asemenea, conform news.ro, premierul Florin Cîţu a ţinut să precizeze şi că "sunt sigur că Ministerul Sănătăţii este şi el pregătit să depăşim această pandemie de coronavirus. Deci nu ar trebui să fie nicio problemă, mai ales că avem dozele de vaccin necesare".

Pe de altă parte, premierul Florin Cîţu a anunţat că "nu venim cu foarte multe relaxări de la 1 august. În general rămân aceleaşi măsuri ca şi până acum, însă vedem că ce avem acum este foarte bine şi văd că toată lumea se bucură de aceste măsuri".

Mesajul primarului Constanţei pentru premierul Florin Cîţu

Vergil Chiţac, primarul Constanţei, a profitat de ocazie şi i-a transmis premierului Florin Cîţu că "municipiul Constanţa are nevoie de sprijin guvernamental susţinut. Oraşul a rămas mult în urmă. Avem nevoie de investiţii. Fără sprijin guvernamental, Constanţa rămâne izolată, iar costul politic se va simţi şi la Constanţa, dar şi la Bucureşti. Avem nevoie de un spital, avem nevoie de un stadion, avem nevoie de schimbarea integrală a sistemului de termoficare. Dar sunt mai mult decât convins că vom avea un sprijin guvernamental şi un sprijin personal din partea premierului Florin Cîţu. Judeţul Constanţa va ieşi din blestemul veşnicei periferii doar dacă municipiul său vital va atrage investiţii şi se va dezvolta exponenţial".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Premierul Florin Cîţu: "Suntem pregătiţi să depăşim pandemia de coronavirus"