Antena Meniu Search
x

Video Premierul Florin Cîţu vrea nunţi doar cu certificat digital Covid în localităţile unde creşte numărul de infectări cu noul coronavirus

Premierul Florin Cîţu participă, duminică, la o videoconferinţă cu prefecţii şi cu reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 12.09.2021, 14:11

Vezi și
  • Premierul Florin Cîţu sare în ajutorul celor care şi-au stabilit nunta pentru acest sfârşit de an.

Totuşi, înainte de evenimentul respectiv, Florin Cîţu a făcut o serie de declaraţii extrem de importante despre evoluţia pandemiei de coronavirus în România.

Unul dintre subiectele abordate de premierul Florin Cîţu a fost organizarea nunţilor în localităţile în care creşte alarmant numărul de infectări cu noul coronavirus. Astfel, în cazul unei localităţi unde rata de infectare depăşeşte 3 cazuri la mia de locuitori, Florin Cîţu mizează pe organizarea nunţilor doar cu certificat digital Covid.

Premierul Florin Cîţu sare în ajutorul celor care şi-au stabilit nunta în acest sfârşit de an

Asta înseamnă că sunt în măsură să participe la nunţi doar cei care pot obţine un astfel de certificat valabil, respectiv s-au vaccinat anti-Covid-19, au teste negative sau au trecut prin boală.

Premierul Florin Cîţu susţine că are acordul lui Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru implementarea unei astfel de măsuri şi spune că soluţia este pentru a-i ajuta pe cei care au pus la cale un astfel de eveniment şi nu mai au cum să-şi amâne nunta de pe o săptămână pe alta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Stiri politice » Premierul Florin Cîţu vrea nunţi doar cu certificat digital Covid în localităţile unde creşte numărul de infectări cu noul coronavirus