Antena Meniu Search
x

Premierul Japoniei nu a fost încântat de gafa de protocol a autorităţilor române

Instabilitatea politică din România a umbrit vizita premierului japonez! Chiar dacă nu a arătat-o, Shinzo Abe a fost nemulţumit.

Vezi și

Instabilitatea politică din România a umbrit vizita premierului japonez! Chiar dacă nu a arătat-o, Shinzo Abe a fost nemulţumit de faptul că nu s-a întâlnit cu un omolog al său. Acest lucru a reieşit clar de pe postările pe contul lui Twitter. De altfel, gafa autorităţilor de la Bucureşti a fost remarcată şi de presa internaţională. 

"E cineva acolo? Shinzo Abe şi-a ales cel mai prost moment să viziteze România" au scris jurnaliştii Euronews pe pagina online. Tot ei menţionează că primul premier nipon care ne vizitează ţara nu a avut parte de primirea care i se cuvenea. Şi Washington Post menţionează gafa de protocol comisă ieri de autorităţile române. Americanii spun că prim-ministrul japonez a aterizat la Bucureşti chiar în ziua în care Mihai Tudose a demisionat din fruntea guvernului PSD. Aşa că, în locul întâlnirii cu premierul român - cel care i-a adresat invitaţie, de altfel - oficialul nipon s-a plimbat prin Muzeul Satului. 

Faptul că premierul japonez nu a fost mulţumit de situaţia creată s-a văzut şi din postările sale pe reţelele de socializare. Pe contul său oficial de Twitter, Shinzo Abe a postat poze din timpul vizitei din Bulgaria şi imagini de la primirea făcută de autorităţile din Lituania şi Estonia. Nu a menţionat însă şi vizita sa din România. Nici măcar întâlnirea cu preşedintele Klaus Johannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Premierul Japoniei nu a fost încântat de gafa de protocol a autorităţilor române