Antena Meniu Search
x

Premierul Tudose, la discuţii cu Banca Mondială şi Fondul Monetar de Investiţii

Premierul Mihai Tudose a avut, marţi, o întâlnire cu reprezentanţi ai Băncii Mondiale pentru a beneficia de expertiza tehnică pentru spitale, autostrăzi şi investiţii strategice şi, de asemenea, o altă întâlnire cu reprezentanţii Fondului Monetar de Investiţii (FMI) pentru a le da acces la bazele de date ale ANAF, potrivit unor informaţii din surse oficiale.

Premierul Mihai Tudose a avut, marţi, o întâlnire cu reprezentanţi ai Băncii Mondiale pentru a beneficia de expertiza tehnică pentru spitale, autostrăzi şi investiţii strategice şi, de asemenea, o altă întâlnire cu reprezentanţii Fondului Monetar de Investiţii (FMI) pentru a le da acces la bazele de date ale ANAF, potrivit unor informaţii din surse oficiale.

„A fost o întâlnire cu Banca Mondială pentru a beneficia de expertiza tehnică, suport tehnic pentru spitale, autostrăzi şi investiţii strategice”, au afirmat sursele citate.

Potrivit acestora, premierul Mihai Tudose s-a întâlnit, de asemenea, şi cu reprezentanţii FMI pentru a le oferi acces la bazele de date ale ANAF.

„A fost o întâlnire cu FMI pentru a le da acces la bazele de date ANAF, să vadă cifrele”, au mai afirmat sursele oficiale care au precizat că Guvernul a venit în întâmpinarea FMI „pentru că trebuie să faca raportul de ţară, ultimele două previziuni ale FMI au fost greşite şi să nu mai greşească”.

De asemenea, sursele au precizat că FMI realizează un raport de ţară care va fi prezentat în două luni.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Premierul Tudose, la discuţii cu Banca Mondială şi Fondul Monetar de Investiţii