Antena Meniu Search
x

Preşedintele Iohannis, ANUNŢ IMPORTANT de la Palatul Cotroceni

Preşedintelui Klaus Iohannis se va afla la Summit-ul de la Bruxelles privind Brexitul, ocazie cu care va susţine punctele de vedere ale României legate de respectarea drepturilor românilor aflaţi în Marea Britanie, transmite purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolschi, care susţine o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

Preşedintelui Klaus Iohannis se va afla la Summit-ul de la Bruxelles privind Brexitul, ocazie cu care va susţine punctele de vedere ale României legate de respectarea drepturilor românilor aflaţi în Marea Britanie, transmite purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolschi, care susţine o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis se va afla la summit-ul Bruxelles, unde se va vorbi despre ruperea Marii Britanii de Uniunea Europeană. Unul dintre punctele de vedere pe care le va susţine preşedintelui României este menţinerea unităţii statelor membre ale Uniunii Europene.

Pentru România, obiectivul este protejarea drepturilor cetăţenilor români aflaţi în Marea Britanie, să se respecte principiile de baza pentru un trai decent şi dreptul la muncă, a transmis purtătorului de cuvânt de la Palatul Cotroceni, Mădălina Dobrovolschi.

Întrebată despre extrădarea lui Sebastian Ghiţă, Mădălina Dobrovolschi a declarat că Preşedintele Iohannis este foarte bine informat cu privire la dosarul din Serbia. Totodată, şeful statului este foarte mulţumit de modul in care autoritatile au intervenit în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Preşedintele Iohannis, ANUNŢ IMPORTANT de la Palatul Cotroceni