Antena Meniu Search
x

Iohannis: Sorin Cîmpeanu, ministru al Educației în Guvernul Ponta 4, este PREMIER INTERIMAR!

Klaus Iohannis l-a desemnat astăzi pe Sorin Cîmpeanu premier interimar

Klaus Iohannis l-a desemnat astăzi pe Sorin Cîmpeanu premier interimar

UPDATE 11:30 "Am un mesaj important pentru cei care au fost în stradă. V-am văzut, v-am auzit, voi ține cont de solicitările voastre. Am decis ca în continuarea consultărilor cu partidele politice pe care le-am planificat, să consult un nou actor: societatea civilă. Voi convoca pentru vineri dupa-amiaza un grup care reprezintă societatea civilă, dar și strada. În acest fel, voi cunoaște atunci când voi lua o decizie și opțiunile partidelor politice, dar și ale celor din stradă", a declarat Klaus Iohannis, într-o declarație susținută la Palatul Cotroceni.

"Am acceptat demisia prim-ministrului Ponta. Am decis astăzi să numesc în poziția de prim-ministru interimar pe domnul ministru Sorin Cîmpeanu. Am semnat ambele decrete", a mai declarat Iohannis.

CITEŞTE ŞI Cine este SORIN CÂMPEANU, premierul interimar ales de Iohannis?

Șeful statului are joi și vineri consultări cu partidele și formațiunile parlamentare în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru, după ce miercuri Victor Ponta și-a depus mandatul de la conducerea Guvernului.

_________________________________

Președintele Klaus Iohannis va susține joi, la ora 11,30, o conferință de presă la Palatul Cotroceni, anunță Administrația Prezidențială

Potrivit unor surse oficiale, șeful statului va anunța numele premierului interimar în această conferință de presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri politice » Iohannis: Sorin Cîmpeanu, ministru al Educației în Guvernul Ponta 4, este PREMIER INTERIMAR!