Antena Meniu Search
x

Prima reacţie a lui Liviu Dragnea, după ce a aflat că e urmărit penal într-un dosar instrumentat de DNA

Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă, prin intermediul unui comunicat, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este urmărit penal pentru cinci infracţiuni.

Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă, prin intermediul unui comunicat, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este urmărit penal pentru cinci infracţiuni, între care abuz în serviciu şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Preşedintele PSD a oferit şi prima reacţie după ce a aflat că e urmărit penal: "Resping categoric toate acuzaţiile. Nu am legături financiare, patrimoniale, cu acea societate. O să vedem în perioada următoare pe ce se bazează aceste afirmaţii. O parte din cele relatate azi la DNA au fost cercetate odată. A m înţeles că eu cu mine am făcut un grup infracţional.

Domnul Tăriceanu m-a sunat şi mi-a cerut să rămân pe poziţie şi să ne continuăm coaliţia. Coaliţia de guvernare nu e afectată, sunt afectat eu. Este un risc pe care mi l-am asumat în 2015 când am decis să candidez pentru preşedinţia PSD.

Am primit mesaje să nu ezităm şi să nu cedăm, pentru a pune în practică programul de guvernare.

Pe acelaşi subiect

Sunt şi eu curios să văd ce grup infracţional am pus în practică acum 16 ani. Nu am favorizat pe nimeni, orice numire politică se face după anumite criterii.

Nu m-am gândit să îmi dau demisia. Primesc foarte multe mesaje în care sunt îndemnat să nu cedez.

Dacă se va dori să se organizeze un miting pentru susţinerea programului de guvernare, nu o să mai opresc pe nimeni. Eu anul acesta am blocat câteva intenţii."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Prima reacţie a lui Liviu Dragnea, după ce a aflat că e urmărit penal într-un dosar instrumentat de DNA