Antena Meniu Search
x

Primar PNL prins la furat într-un hotel din Băile Felix: 'Am făcut o glumă proastă'

Un primar PNL din judeţul Vâlcea s-a făcut de râs în toată ţara după ce a fost prins la furat, într-un hotel din Băile Felix, chiar în timpul unei dezbateri pe teme de anticorupţie.

Primarul PNL a fost prins la furat într-un hotel
Primar PNL prins la furat într-un hotel din Băile Felix - sursazilei.ro

Un primar PNL din judeţul Vâlcea s-a făcut de râs în toată ţara după ce a fost prins la furat, într-un hotel din Băile Felix, chiar în timpul unei dezbateri pe teme de anticorupţie.

Constantin Bărzăgeanu, membru PNL şi primar al comunei Mihăeşti din judeţul Vâlcea, a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui hotel din Băile Felix în timp ce fura o perie electrică de curăţat pantofi.

Edilului i s-a părut foate utilă şi interesantă peria de pantofi, motiv pentru care a decis să o fure şi să o ducă acasă.

La un moment dat, primarul Bărzăgeanu a ajuns în holul hotelului şi s-a asigurat că nu este nicio persoană în jur.

Pe acelaşi subiect

Apoi s-a aplecat, a scos aparatul din priză şi a urcat în lift.

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, astfel că primarul a devenit 'vedetă'. Proprietarul hotelului a decis să publice imaginile.

"Vă daţi sema că am fost foarte surprinşi când am identificat autorul cu ajutorul camerelor de luat vederi. Nu ne aşteptam la aşa ceva. L-am sunat pe om să-i cerem să înapoieze peria. Nu e o valoare foarte mare, dar 500 – 600 lei tot costă, iar la câte lucruri se distrug într-un hotel se adună. Prima dată omul n-a recunoscut, când i-am spus că apare pe înregistrări şi-a schimbat poziţia şi a zis că a fost o glumă proastă, că a pus un pariu..", au declarat surse din conducerea hotelului pentru ebihoreanul.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Primar PNL prins la furat într-un hotel din Băile Felix: 'Am făcut o glumă proastă'