Antena Meniu Search
x

Primăria Capitalei amenință cu plângere la poliție pentru mesajul anti-PSD proiectat pe Parlament

A fost plin centrul Capitalei sâmbătă seară. Peste 60.000 de oameni au mers în Piaţa Constituţiei să se bucure de Zilele Bucureştiului. Spectacolul a fost fascinant şi pe scenă şi pe proiecţiile 3D de pe Palatul Parlamentului.

Vezi și

A fost plin centrul Capitalei sâmbătă seară. Peste 60.000 de oameni au mers în Piaţa Constituţiei să se bucure de Zilele Bucureştiului. Spectacolul a fost fascinant şi pe scenă şi pe proiecţiile 3D de pe Palatul Parlamentului. La un moment dat, pe Casa Poporului a apărut şi un mesaj anti PSD. Reprezentanţii Primăriei au declarat că vor depune plângere la poliţie.

Din Piaţa Unirii şi până în Piaţa Constituţiei, spectacolul a fost total. Sunet, lumină şi culoare, toate la un loc. Trupa românească The Mono Jacks a încălzit atmosfera. Iar britanicii de la Hurts au încins-o şi mai tare.

60 de mii de oameni au fost în centrul Bucureștiului. A fost unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale ultimilor ani. Incidentele nu au lipsit cu totul. Pe Palatul Parlamentului a apărut la un moment mesajul "JOS PSD". Cel responsabil s-ar putea alege acum cu un dosar penal căci Primăria Capitalei a avertizat că va face plângere penală celor care vor încerca să perturbe evenimentul.

În total zece echipe şi-au prezentat lucrările. Asta pe o suprafaţă totală de 23 de mii de metri pătraţi. Juriul a acordat premiul Olandei. Chiar dacă preferaţii publicului au fost, bineînţeles, ai noştri.

Evenimentele dedicate Zilelor Bucureştiului continuă şi azi. În Piața Constituției vor concerta Vunk şi Rod Stewart.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Primăria Capitalei amenință cu plângere la poliție pentru mesajul anti-PSD proiectat pe Parlament