Antena Meniu Search
x

Primarul din Piteşti, Tudor Pendiuc, REŢINUT PENTRU 24 de ORE

Primarul municipiului Pitești, Tudor Pendiuc, a fost reținut în această seară de către procurorii DNA, după ce a fost acuzat într-un dosar ce vizează fapte de corupție privind acordarea unor contracte de achiziții publice mai multor firme

Primarul municipiului Pitești, Tudor Pendiuc, a fost reținut în această seară de către procurorii DNĂ, după ce a fost acuzat într-un dosar ce vizează fapte de corupție privind acordarea unor contracte de achiziții publice mai multor firme, în care edilul este acuzat că a luat mită 1 milion de euro

Și fiica sa, Ema Pendiuc a fost reținută pentru 24 de ore, pentru complicitate la luare de mită, în dosarul în care este implicat tatăl său.

La intrarea în sediul Primăriei Pitești, Pendiuc a susținut că nu știe pentru ce este cercetat. "Nu știu, dar în stadiul actual de dezvoltare a României, ne putem aștepta la orice", a declarat primarul.

Procurorii DNA au efectuat, joi, 18 percheziții în București și Argeș, fiind vizate Primăria şi pe edilul din Piteşti, Tudor Pendiuc (PSD), şi mai mulţi oameni de afaceri, într-un dosar ce vizează fapte de corupţie privind acordarea unor contracte de achiziţii publice mai multor firme, la care procurorii fac percheziţii, potrivit unor surse judiciare. Unul dintre aceste contracte are legătură cu achizițiile făcute de Regia de Transport Public Pitești, privind cumpărarea mai multor autobuze, informează Mediafax.

Fiica primarului municipiului Pitești, Emanuela Pendiuc, a fost reținută, joi seară, pentru 24 de ore, de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție, acuzată de complicitate la luare de mită în dosarul în care este implicat tatăl său, Tudor Pendiuc. Aceasta va fi prezentată Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Primarul din Piteşti, Tudor Pendiuc, REŢINUT PENTRU 24 de ORE