Antena Meniu Search
x

Primarul din Ștefănești, vizat într-un dosar de viol și act sexual cu o minoră, s-a autotsuspendat din PNL: "Mă declar nevinovat"

Primarul din Ștefănești a anunțat, pe Facebook, că s-a autosuspendat din PNL. Ionel Robert Ștefan, vizat într-un dosar de viol sau act sexual cu un minor, în care victima este o fată care avea 13 ani la data faptelor, se declară nevinovat. 

de Redactia Observator

la 12.06.2021, 19:45

Vezi și

Primarul comunei ilfovene Ștefăneștii de Jos, Ionel Robert Ștefan. vizat într-un dosar de viol și act sexual cu un minor, a transmis pe Facebook că se autosuspendă și renunță la calitatea de membru al Partidului Național Liberal, până la clarificarea situației. 

"Pe fondul informațiilor complet neadevărate care circulă despre mine în spațiul public, deși mă declar nevinovat, am decis să mă autosuspend din partid și să renunț la calitatea de membru al Partidului Național Liberal până la clarificarea situației. 

Este o decizie grea, dar imperativă, întrucât nu îmi doresc să aduc în niciun fel prejudicii de imagine partidului meu. Am încredere că îmi voi demonstra nevinovăția. Probele vor demonstra asta, pentru că am solicitat un test poligraf și un test ADN care vor arăta exact contrariul a tot ceea ce se speculează despre mine în spațiul public.

Sunt convins că se va face dreptate iar numele meu va fi reabilitat, dar în niciun caz justiția nu ar trebui să se facă la televizor. Ar trebui să lăsăm magistrații să își facă treaba, fără presiuni de acest fel. Dosarul este în desfășurare, nu pot comenta mai multe, aștept finalizarea lui", este mesajul edilului ilfovean. 

Pe acelaşi subiect

Victima a născut în urma abuzurilor

Potrivit surselor Observator, fata ar fi fost abuzată de patru bărbaţi la o petrecere, iar printre aceştia s-ar fi aflat şi edilul din Ştefăneştii de Jos. S-ar fi întâmplat în 2017, dar violurile ar fi continuat şi după acea petrecere, spun anchetatorii. Adolescenta a şi născut un copil.

Ionel Robert Ștefan este primar din 2016, când l-a învins pe fostul edil, Anghel Rababoc, anchetat pentru un tun imobiliar. Mai exact, un schimb de terenuri dintre Gigi Becali şi Ministerul Apărării. Becali a cedat un teren de 10 hectare în Ştefăneştii de Jos pentru o suprafaţă similară în Voluntari. Iar ultimele alegeri s-au lăsat cu bătaie. Actualul edil a fost acuzat că a lovit un bărbat în secţia de votare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri politice » Primarul din Ștefănești, vizat într-un dosar de viol și act sexual cu o minoră, s-a autotsuspendat din PNL: "Mă declar nevinovat"