Antena Meniu Search
x

Primarul oraşului Cluj-Napoca, voluntar într-un experiment. Ce a testat Emil Boc într-un centru comercial

Imagini inedite surprinse într-un mall din Cluj-Napoca. Edilul oraşului Emil Boc a testat pe pielea lui un accident de circulaţie în simulatorul expus în centrul comercial.

de Redactia Observator

la 21.04.2022, 14:13

Vezi și

Spre deliciul celor prezenţi, primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost primul care s-a oferit voluntar în experiment. Evenimentul numit „Copil iubit la bord” a promovat importanţa scaunului de maşină pentru copii şi a purtării centurii de siguranţă.

Scopul acestei acțiuni este acela de a conștientiza importanței purtării centurii de siguranță. Indiferent cât de scurt este drumul de parcurs cu mașina, pentru a putea preveni vătămarea în cazul unui impact, este imperios necesar ca atât copiii cât și adulții să poarte centură de siguranță. 

La evenimentul desfășurat într-un centru comercial din Cluj-Napoca au participat agenții de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj și Poliția Locală a municipiului Cluj-Napoca, pentru a răspunde întrebărilor adresate atât de cei mici, cât și de părinți. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Primarul oraşului Cluj-Napoca, voluntar într-un experiment. Ce a testat Emil Boc într-un centru comercial