Antena Meniu Search
x

Raluca Turcan a venit la serviciu cu o maşină electrică, pentru a marca Vinerea Verde. Ministrul Muncii a renunţat la bicicletă din cauza frigului

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a sosit vineri, la minister, cu o maşină electrică împrumutată de ministrul Mediului, pentru a marca Vinerea Verde, iniţiativa prin care cetăţenii sunt încurajaţi să vină la serviciu în ultima zi lucrătoare a săptămânii cu mijloace de transport nepoluante.

De Andreea Anghel la 12.03.2021, 12:41
Ministrul Muncii a renunţat la bicicletă din cauza frigului
Raluca Turcan a venit la serviciu cu o maşină electrică, pentru a marca Vinerea Verde - Inquam Photos
  • Raluca Turcan a venit la serviciu cu o maşină electrică
  • Ministrul Muncii susţine ideea de Vinerea Verde

Raluca Turcan a venit la Ministerul Muncii cu o maşină electrică, pentru a marca Vinerea Verde. 

"Am venit astăzi cu o bijuterie de maşină electrică pe care mi-a împrumutat-o ministrul Mediului şi am acceptat această provocare pentru că vreau să dau un semnal public că susţin iniţiativa Ministerului Mediului de a institui în România Vinerea Verde. E o iniţiativă care dă semnalul şi al unei politici publice pe care Guvernul doreşte să o aplice, să o lanseze şi anume să fim mult mai atenţi cu mediul şi să folosim mijloace de transport eco şi fac lucrul acesta pentru că pe fond, dacă te uiţi pe cifre, realizezi că în România suntem cu toţii responsabili anual aproximativ de poluarea cu 7.000 de kilograme de dioxid de carbon ceea ce pe fond ne afectează pe toţi", a declarat Raluca Turcan.

Dezamagită că nu a putut să vină la muncă cu bicicleta

Ea a precizat că şi-ar fi dorit să vină cu bicicleta, dar nu a putut din cauza vremii, potrivit news.ro. 

"Dacă vom ajunge să îi convingem pe cât mai mulţi români să apeleze la mijloacele de deplasare prietenoase cu mediul va trebui ca şi autorităţile locale să fie atente şi să creeze facilităţi pentru ca românii să poată să se deplaseze cu bicicletele sau cu maşinile electrice tot mai mult. Mărturisesc sincer că astăzi mă gândeam să vin cu bicicleta pentru că eu sunt şi sportivă, din nefericire vremea nu mi-a permis, dar chiar şi aici la Ministerul Muncii, dorim să fixăm un suport pentru ca angajaţii Ministerului Muncii să poată să vină cu bicicletele la serviciu şi lucrul acesta ar trebui să se întâmple în cât mai multe instituţii publice", a afirmat ministrul Muncii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Raluca Turcan a venit la serviciu cu o maşină electrică, pentru a marca Vinerea Verde. Ministrul Muncii a renunţat la bicicletă din cauza frigului