Antena Meniu Search
x

Războiul declaraţiilor între Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea. Liderul PSD a răbufnit pe holurile Parlamentului

Vezi și

Continuă confruntarea de la cel mai înalt nivel. Între Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis. "Pune o parte din sistem pe mine şi iar îmi cere demisia. Se lucrează coordonat", acuză şeful PSD. În ultimele zile, Klaus Iohannis i-a cerut de mai multe ori să plece de la conducerea Camerei Deputaţilor. Astăzi, al treilea om în stat a răbufnit pe holurile Parlamentului.

Judecătorii constituţionali au transmis că nu există conflict între Guvern şi DNA. CCR a respins sesizarea lui Călin Popescu-Tăriceanu referitoare la ancheta DNA legată de modul în care au fost adoptate în Guvern hotărârile referitoare la insula Belina. Decizia vine la scurt timp după ce preşedintele României i-a cerut demisia.

Klaus Iohannis, preşedintele României:

Este clar că trebuie să demisioneze. Trebuia nici să se nu ajungă acolo, nu să demisioneze. Acest tip de circ cu victimizări nu face deloc bine democraţiei româneşti.

Liviu Dragnea, preşedinte PSD:

Nu este prima data, are aceasta placere. Mai pune o parte din sistem, iar imi cere demisia. 

Iar războiul declaraţiilor continuă. A intervenit şi premierul, care a încercat să se distanţeze de scandalul din jurul aşa-zisului "stat paralel".

Mihai Tudose, prim-ministru:

Nu înţeleg conceptul, sincer. (...) Eu îmi văd de Guvern. Avem un stat de care trebuie să ne ocupăm, cu nişte români cărora trebuie să le facem viaţa mai bună.

Liviu Dragnea a respins categoric şi invitaţia lui Iohannis la parada de 1 Decembrie. 

Liviu Dragnea, preşedintele PSD:

Nu accept invitația presedintelui Iohannis, pentru ca nu cred în ea. 

Liderul PSD nu crede nici în acuzaţiile aduse de DNA în dosarul Tel Drum. Mâine, apărătorul lui Liviu Dragnea a anunţat că va contesta sechestrul asigurator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Războiul declaraţiilor între Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea. Liderul PSD a răbufnit pe holurile Parlamentului