Antena Meniu Search
x

Logo-ul președinției României a Consiliului Uniunii Europene stârnește nedumerire printre politicieni

România va prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene în mai puţin de trei luni. Pe ultima sută de metri autorităţile încep să se întrebe dacă au ales cel mai bun logo. Toate documentele oficiale vor fi imprimate cu o reprezentare a lupului dacic.

Vezi și

România va prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene în mai puţin de trei luni. Pe ultima sută de metri autorităţile încep să se întrebe dacă au ales cel mai bun logo. Toate documentele oficiale vor fi imprimate cu o reprezentare a lupului dacic. Într-o şedinţă în care au aprobat logo-ul ales de Guvern, parlamentarii au făcut haz pentru că nu înţeleg simbolul, dar nici nu mai pot face ceva ca să îl schimbe.

Trei linii curbe desenate în albastru cu nuanţe de galben şi roşu, alături de stelele din steagul Uniunii Europene. Acesta este logo-ul României pentru perioada în care va deţine şefia Consiliului Uniunii Europene. Aprobat de Guvern, simbolul nu a fost însă pe placul tuturor parlamentarilor.

Al doilea om în stat, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a reacţionat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un test prin Parlament, aleşii recunosc că nu au văzut până acum logo-ul. Asta deşi a fost ales, în urma unui concurs, la sfârşitul anului trecut.

Ţara noastră va prelua preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene de la începutul anului viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Logo-ul președinției României a Consiliului Uniunii Europene stârnește nedumerire printre politicieni