Antena Meniu Search
x

Secretarul de Stat american Rex Tillerson a părăsit România

Secretarul de Stat american Rex Tillerson a părăsit România, după escala neanunţată făcută miercuri. Ambasada SUA la Bucureşti a publicat câteva fotografii.

Secretarul de Stat american Rex Tillerson a părăsit România, după escala neanunţată făcută miercuri seară. Ambasada SUA la Bucureşti a publicat câteva fotografii cu înaltul oficial.

Rex Tillerson a fost întâmpinat pe aeroport de Ministrul de Externe al României, Teodor Meleşcanu, şi de ambasadorul american la Bucureşti, Hans Klemm.

Rex Tillerson discută cu Teodor Meleşcanu şi Hans Klemm, în Aeroportul Otopeni

Cei trei oficiali au avut şi o întrevedere, aşa cum arată imaginile date publicităţii de ambasada americană. Fotografiile apar într-o postare pe Facebook, pe contul ambasadei, cu mesajul "Bun venit secretarului de stat Rex Tillerson! El a înnoptat la Bucureşti la întoarcerea din călătoria pe care a efectuat-o în Asia."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Stiri politice » Secretarul de Stat american Rex Tillerson a părăsit România