Liviu Dragnea: "Ce am avut de spus, am spus în CEx şi nu mă schimb"

Publicat: 24.09.2018, 12:25.
Actualizat: 24.09.2018, 12:32

Dragnea a declarat că susţine în continuare cele discutate în şedinţa CEx de vineri. Întrebat de jurnalişti dacă urmează revocări sau excluderi, Dragnea a răspuns că nu.

Liviu Dragnea a declarat, înainte de şedinţa Biroului Naţional Permanent că susţine în continuare aspectele discutate la CEx, vineri

Hepta

Liviu Dragnea a ajuns la şedinţa Biroului Permanent Naţional însoţit de premierul Viorica Dăncilă, ministrul de Interne Carmen Dan şi de Marian Oprişan, imediat după grupul format din primarul Capitalei Gabriela Firea, vicepremierul Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

Dragnea a declarat că susţine în continuare cele discutate în şedinţa CEx de vineri. Întrebat de jurnalişti dacă urmează revocări sau excluderi, Dragnea a răspuns că nu.

„Am văzut o ştire falsă care nu are nicio legătură cu realitatea. Eu ce am avut de spus, am spus în CEx şi nu mă schimb”, a spus Dragnea.

Întrebat de jurnalişti dacă urmează revocări sau excluderi, liderul PSD a spus: „Nu. Poate la voi, la noi nu”.

La această oră are loc şedinţa Biroului Permanent Naţional, fiind prima şedinţă după reuniunea Comitetului Executiv în care s-au discutat nemulţumirile unor lideri ai partidului şi în care s-a dat un vot de susţinere pentru Liviu Dragnea.

Sursă: News.ro

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.