Antena Meniu Search
x

Video Senatul României vrea să facă legea pe TikTok. Politicienii cei mai urmăriţi: Diana Şoşoacă şi Laura Vicol

Senatul României are de astăzi cont de TikTok. Parlamentarii speră să fie astfel mai aproape de cei peste şase milioane de români, majoritatea tineri, care explorează reţeaua socială. Mulţi demnitari sunt deja activi pe plaformă cu conturi personale, în care îşi „toarnă“ colegii chiulangii, se laudă cu prestaţiile lor din plen sau cu experienţe din viaţa privată.

de Larisa Bernaschi

la 01.02.2023, 20:21

Vezi și

Primul clip postat pe contul de Tik Tok al Senatului: imnul României, cântat în plen de corul Orfeu din Curtea de Argeş. Dorinţa preşedintei Senatului, Alina Gorghiu, a fost lege pentru angajaţii de la Departamentul de Comunicare. Aşa s-a scris istoria TikTok a camerei superioare a parlamentului. Contul senat ro avea în seara aceasta, la câteva ore de viaţă, doi urmăritori, două clipuri şi 27 de vizualizări. Al doilea clip o prezintă pe Alina Gorghiu în timpul unui interviu.

Nimic nu se poate face fără puțină birocrație

Preşedinta Senatului, Alina Gorghiu, promite că este doar începutul. Pe Tik Tok vor apărea şi mai multe imagini care au potenţial să devină virale.

Alina Gorghiu: Senatul nu e doar pe TikTok, Senatul va fi peste tot în spaţiul virtual. Am simţit nevoia să îngustăm distanţa asta între Senat şi restul lumii. Chiar simt nevoia ca această instituţie să îşi dea praful de pe ea jos şi să se împrietenească cu cetăţeni de toate vârstele.

Pe acelaşi subiect

Senatul a trebuit să aprobe un memorandum intern pentru a-și face proprioa pagină de TikTok. Tik Tok este la modă şi în politică - înaintea Senatului şi-au făcut cont PSD şi USR, care au zeci de mii de urmăritori. capturi TikTok PSD si USR PNL lipseşte deocamdată de platforma chinezească.

Diana Şoşoacă are cei mai mulţi urmăritori pe Tiktok

Dintre senatorii cu TikTok, Diana Şoşoacă are cei mai mulţi urmăritori - peste 40 de mii. Nu ratează nicio ocazie să-şi taxeze colegii care chiulesc de şedinţele de plen. captura TikTok Diana Sosoaca

Dintre deputaţi, pesedista Laura Vicol este în topul polticienilor cu cei mai mulţi urmăritori pe Tik Tok.

Laura Vicol - deputat: Mi-am făcut cont, recunosc, să îmi urmăresc copiii. Ulterior am început să mă distrez foarte mult. După ce adorm toți din casă obișnuiesc să mai stau puțin pe el că mă relaxează.

Parlamentarii noştri au copiat modelul politicienilor din alte ţari care au devenit influenceri pe platformele de socializare. Prim-ministrul Israelului, Benyamin Netanyahu, este un adevărat creator de conţinut. Pe pagina lui, postează inclusiv clipuri. utilitare. Are aproape 500 de mii de urmăritori şi peste 4 milioane de aprecieri.

Câteva instituţii europene ignoră TikTok

Parlamentul European a postat un singur clip. Cel Britanic a avut cont, dar l-a închis. Tik Tok este una dintre cele mai controversate reţele sociale. De-a lungul timpul s-au iscat numeroase dispute legate de siguranţa datelor utilizatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Senatul României vrea să facă legea pe TikTok. Politicienii cei mai urmăriţi: Diana Şoşoacă şi Laura Vicol