Antena Meniu Search
x

Proteste #Ajunge, anunţate de PSD. Social-democrații ies în stradă împotriva aşa-zisului 'stat paralel'e

PSD iese în stradă cu haştagul #AJUNGE. Social-democraţii protestează împotriva aşa-numitului „stat paralel". Sâmbătă sunt anunţate demonstraţii în toată ţara.

Vezi și

PSD iese în stradă cu haştagul #AJUNGE. Social-democraţii protestează împotriva aşa-numitului „stat paralel". Sâmbătă sunt anunţate demonstraţii în toate oraşele mari din ţară. Singura care a primit deja autoriraţie, însă, este cea de la Craiova.

Coaliţia de guvernare e un butoi cu pulbere. Mărul discordiei e mitingul de protest împotriva aşa-zisului "stat paralel".

Adrian Solomon, deputat

Cine are de făcut miting să facă miting. Eu n-o să fiu în stradă sâmbătă, pentru că am alte treburi mai importante. Şi pe Ceauşescu l-au sfătuit unii să facă miting... 

Linia de partid, însă, e clară. 

Claudiu Manda, preşedintele Comisiei pentru controlul SRI:

La Dolj, ne aşteptăm să fie, probabil, în jur de 30.000 de oameni. Credem că e momentul ca oamenii să spună: ajunge, am înţeles.

Mesajul cu care social-democraţii vor ieşi în stradă a apărut şi pe Facebook.

Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct PSD:

Va fi un miting împotriva statului paralel şi ilegitim, un miting împotriva abuzurilor, un miting împotriva ascultării telefoanelor, împotriva încălcărilor drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti.

PSD a dat în clocot chiar de Sfântul Andrei, după ce premierul a criticat-o pe Gabriela Firea pentru decizia de a organiza un târg de Crăciun în Piaţa Victoriei. Edilul i-a răspuns tranşant. 

Gabriela Firea, primarul Capitalei:

Domnule prim-ministru, am memorie bună și au fost și martori la discuțiile noastre...nu e de mirare că nu le mai recunoașteți. Vă descrie întregul caracter și comportament. 

Războiul celor doi împarte partidul în două tabere. Între timp, Călin Popescu Tăriceanu rămâne neutru. 

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului:

Nu ştiu cine organizează proteste, eu nu sunt încă informat, dar lumea e liberă să protesteze. 

Opoziţia se amuză de pe margine. 

Corneliu Bichineţ, deputat PMP:

Eu am mai auzit de statul ăsta paralel, e la modă, se discută foarte mult şi eu am încredere totală în doamna Carmen Dan dacă ea nu a putut să-l identifice pe Dorel în casa ei, e clar că nu va prinde niciodată pe nimeni din statul paralel.

În timp ce Liviu Dragnea s-a făcut nevăzut de aproape o săptămână, partidul pune la cale ultimele detalii pentru protestele care vor avea loc sâmbătă, în toate marile oraşe din ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Proteste #Ajunge, anunţate de PSD. Social-democrații ies în stradă împotriva aşa-zisului 'stat paralel'e